Diensten

Ondernemen. Nieuwe kansen zien. Groeien. Maar vooral doen waar je goed in bent en blij van wordt. Dat is wat wij met onze dienstverlening willen bereiken. Onze klanten in staat stellen hun ondernemersdroom te verwezenlijken. Daarom nemen we graag zaken uit handen, zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op de onderneming en de toekomst.

Wij hebben de mankracht en expertise in huis. Door ons samenwerkingsverband met Verstegen accountants en adviseurs in Dordrecht zijn we voorbereid op groei en veranderingen binnen elk bedrijf.

 

Financieel

Heden en toekomst: van administratie en jaarrekening tot financiële planning

Stapels papierwerk, snelle ontwikkelingen en een complex belastingstelsel maken het voor een ondernemer lastig het overzicht te bewaren. Gelukkig kunnen wij daar bij van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring en scherpe blik helpen wij onze klanten door het woud van regelgeving.

Fiscaal

Begeleiding: van belastingaangiften en advies tot wet- en regelgeving

De blauwe envelop. Voor veel ondernemers is het reden voor een diepe zucht. Het invullen van een aangifte voor omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting kost tijd en energie. Wij hebben een convenant met de Belastingdienst om dit soort zaken soepel te laten verlopen.

Personeel

Ontzorgen: van salarisverwerking tot arbeidsovereenkomst en personeelsbeleid

Personeel brengt een bedrijf tot leven. Het is als levend kapitaal, dat weet elke werkgever. Een goede salarisverwerking en uitbetaling zijn daarom essentieel. Wij helpen onze klanten graag bij het opzetten, beheren en verwerken van hun salarisadministratie. Loonstrookjes en geldzakjes zijn inmiddels vervangen door een digitaal document of mobiele app. Medewerkers hebben zo altijd hun gegevens op tijd en bij de hand.

En verder...

Compact en compleet: een brede dienstverlening en kwaliteit door samenwerking

Als klein kantoor beschikken wij over een brede dienstverlening. Dit dankzij onze samenwerking met Verstegen accountants en adviseurs en ons lidmaatschap bij SRA. Wij zijn in staat om elke klant, groot of klein, te voorzien van advies en ondersteuning.