En verder...

Compact en compleet: een brede dienstverlening en kwaliteit door samenwerking

Als klein kantoor beschikken wij over een brede dienstverlening. Dit dankzij onze samenwerking met Verstegen accountants en adviseurs en ons lidmaatschap bij SRA. Wij zijn in staat om elke klant, groot of klein, te voorzien van advies en ondersteuning.

Internationaal

Een onderneming in het buitenland? Voor zaken buiten onze landsgrenzen kunnen onze klanten met een gerust hart bij ons terecht. Naast onze eigen expertise maakt Verstegen accountants en adviseurs deel uit van MGI, een internationale krachtenbundeling van onafhankelijke ondernemingen op gebied van accountancy en fiscaliteit. Wereldwijd werkzaam in zo’n 85 landen.

Corporate Finance

Een bedrijf kopen of verkopen, bedrijfsopvolging binnen de familie of een management buy-out/buy-in. Complexe situaties die leiden tot waardebepalingen, due diligence en financieringen. Wij adviseren en begeleiden in het totale proces.

Estate planning

Mensen groeien, ontwikkelen. Bij de start van een nieuwe levensfase volgen vaak ook veranderingen binnen een onderneming. Naast juridische, fiscale en financiële aspecten spelen emotionele aspecten uiteraard een rol. Wij denken mee in de groei van de klant en kunnen adviseren in het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie, vermogensbescherming, huwelijkse voorwaarden en zorg voor nabestaanden.

SRA

Ons interne kwaliteitssysteem en onze dossiers worden regelmatig getoetst waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft. Dat vinden we belangrijk. Daarom is ons kantoor aangesloten bij SRA, het grootste netwerk van zelfstandige mkb-accountantskantoren en is daarmee een betrouwbaar kwaliteitskeurmerk.

Benchmark

Waar sta ik met mijn onderneming, waar sta ik ten opzichte van mijn concurrent, wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen mijn branche? Belangrijke informatie voor een vooruitstrevende ondernemer. Door landelijk samen te werken, beschikken wij via SRA Branche in Zicht over een schat aan branche-informatie en kunnen wij de klant helpen met het nemen van een volgende stap.